Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pure Intention Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 6 pareri
Substitut hipoglucidic al painii
65 lei
Brand
ARUNA benefica
Cod produs
01
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aruna benefica - Substitut hipoglucidic al painii

Arata ca o paine, miroase ca o paine, are gust de paine, dar nu ridica glicemia si nu ingrasa.

ARUNA benefica are aproape de 10 ori mai putini carbohidrati (glucide) fata de orice paine existenta pe piata. Totodata, are de 6 ori mai multe fibre si de 3 ori mai multe proteine, toate provenite din surse exclusiv vegetale.

De aceea, este ideala pentru a inlocui painea in dietele sarace in carbohidrati recomandate in DIABET, probleme de greutate, dificultati de tranzit intestinal, boli cardiace etc. Fiind foarte satioasa si nutritiva, poate fi inclusa in meniul sportivilor sau in dietele Paleo si Keto.

ARUNA benefica este realizata manual, la comanda, dintr-un mix de faini de seminte (susan, dovleac, in, floarea-soarelui), faini de fructe oleaginoase (nuci, alune, migdale), fibre alimentare, proteine vegetale si seminte.

Includerea acestui Substitut hipoglucidic al painii in alimentatia zilnica a diabeticilor face posibila respectarea cu usurinta, pe termen lung, a unei diete sarace in carbohidrati - singura dieta unanim recunoscut in lumea medicala capabila sa determine imbunatatirea controlului glicemic si reducerea (sau chiar eliminarea) medicatiei antidiabetice.

ARUNA benefica este un produs unic in Romania, certificat prin Brevet de Inventie (OSIM: RO 132228/ 30.12.2020) si Premiul I la categoria „Alimentele viitorului” la Targul International de Inventii si Inovatii din domeniul alimentar InovAliment 2021.

Informatii detaliate, ingredientele, valorile nutritionale si analizele de laborator pot fi gasite pe www.aruna-benefica.ro.

Comenzi la:

Telefon/ WhatsApp: 0740.021.511
Email: aruna.benefica@gmail.com
FB: Facebook: ARUNA benefica
Site: https://aruna-benefica.ro/comenzi/
Din Gura in Gura